Door het juiste advies en de juiste producten heeft Ilse mijn huid laten herstellen!

De praktijk van Ilse ligt op een bijzondere plek, vanuit de behandelstoel zie je geregeld een eekhoorn lopen. Dit zijn de kleine cadeautjes van de natuur die we moeten koesteren. Ilse erg professioneel en staat altijd voor je klaar.
Ik werk in het ziekenhuis waar door de komst van corona mondkapjes verplicht zijn. Dit heeft een impact gehad op mijn huid. Door het juiste advies en de juiste producten heeft Ilse mijn huid laten herstellen!

Ik ben al vele jaren zeer tevreden over de Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen!

Ilse Baltussen is een zeer ervaren huidverzorgende! Zowel door haar kunde en prettige persoonlijkheid als door het gebruik van natuurlijke producten van het merk Aveda, voelt elke behandeling als een uitje. Ilse’s behandelingen gecombineerd met adviezen over welke Aveda producten je het beste kunt gebruiken en over leefstijl in brede zin, vormen een basis voor het krijgen en behouden van onder andere een gezonde huid. De producten van Aveda zijn heerlijk voor dagelijks gebruik. Ik ben al vele jaren zeer tevreden over de Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen!

Aanrader!

Fijne schoonheidssalon, waar Ilse gebruik maakt van de vriendelijke producten van Aveda. Prettige sfeer, goede adviezen en dito behandelingen. Aanrader!

Heerlijk!

Heerlijk! Altijd weer fijn om bij Ilse in de stoel te mogen liggen.

Super fijn!

Ilse gebruikt producten van Aveda. Dit zijn natuurlijke producten, 100 % Vegan. Heel fijn! En Ilse geeft goede adviezen, werkt professioneel en zorgt voor een relaxte sfeer. Super fijn!

Bedankt voor je advies Ilse

Elke morgen een verwen momentje met Chakra nr 3 van Averda. Een goed begin van de dag. verder gebruik ik de dag-nacht producten van Aveda en dagelijkse make-up. Voorheen had ik veel last van een onrustige huid wat nu tot het verleden behoord! Bedankt voor je advies Ilse. Wat een vakvrouw die met hart en ziel staat voor haar mooie salon en prachtige product Aveda. Chapeau Ilse

Bij Ilse kom ik altijd helemaal tot rust

Bij Ilse kom ik altijd helemaal tot rust. Met heel veel aandacht en rust verzorgt zij mijn huid. Tijdens de behandeling in een hele fijne ruimte raak ik volledig ontspannen en erna sta ik verkwikt en verzorgd weer buiten de deur. Ilse neemt uitgebreid de tijd, legt goed uit en is gigantisch zorgzaam.

Ik kijk al weer uit naar de volgende behandeling!

Altijd weer een heerlijk moment voor mezelf, een gezichtsbehandeling door Ilse. Ilse is zeer professioneel en deskundig. De behandeling met natuurlijke producten van Aveda in combinatie met massage én goede adviezen over huidverzorging en producten maakt het zeer compleet. Ik kijk al weer uit naar de volgende behandeling!

Ilse staat altijd voor je klaar als je iets nodig hebt of advies wil.

Professionele, prettige, knusse en comfortabele praktijkruimte in de natuur, vogeltjes geluiden bijgeleverd!
Uitstekende duurzame producten, fijn en eerlijk advies, complete schoonheidsbehandelingen, altijd maatwerk, handige webshop en Ilse staat altijd voor je klaar als je iets nodig hebt of advies wil.

Ilse integreert de natuur in haar werk. Chapeau!

Vakvrouw, pur sang!
In fijne rustige omgeving is het heerlijk toeven tijdens gezichtsbehandeling met ontspannende gezichtsmassage als afsluiting.
En dat alles met natuurlijke producten. Ilse integreert de natuur in haar werk. Chapeau!

Ilse is een TOPPER

Al 20 jaar kom ik in de salon van Ilse
Even tijd voor mezelf en daarnaast goede adviezen over de verzorging van je huid en make up
De producten zijn heerlijk en en geven de juiste verzorging voor je huid
Ilse neemt alle tijd voor je zodat je weer uitgerust naar huis kunt
Kortom Ilse is een TOPPER

Het is echt een verwen moment

Ik maak graag een afspraak bij Ilse in de salon. Het is een goede en fijne behandeling. Het is echt een verwen moment. Ik ben heel tevreden over de producten. Ik hoop dat de lock down snel voorbij is.

Heb al jaren een zeer prettige gezichtsbehandeling gehad

Heb al jaren een zeer prettige gezichtsbehandeling gehad. Ook in de coronatijd werden de voorschriften heel goed nageleefd. Het voordeel is dat het een praktijk is waar alleen Ilse de behandelingen zelf doet en er dus verder geen personen aanwezig zijn en wachten.
Ik vind dat mijn huid er in de jaren er zeker op vooruit is gegaan.

Al jaren trouwe klant bij Ilse en dat is niet voor niets

Al jaren trouwe klant bij Ilse en dat is niet voor niets. Mooie salon waar je tijdens een behandeling even heerlijk tot jezelf komt. De producten van Aveda zijn een echte aanrader.

Een cadeautje aan jezelf

Ilse levert mij al vijftien jaar deskundige behandelingen en adviezen in een persoonlijke en rustige sfeer met fijne en duurzame producten. Kortom: een cadeautje aan jezelf.

Fijn advies en een heerlijke behandeling

Al heel lang geniet ik van de behandelingen van Ilse. Goede producten, fijn advies en een heerlijke behandeling. Daar altijd even tijd voor mijzelf!

Elke keer weer een cadeau aan jezelf

Elke keer weer een cadeau aan jezelf. Heerlijke gezichtsbehandeling in fijne omgeving en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten van Aveda. En je weet je altijd in de deskundige handen van Ilse.

Ilse adviseert heel goed wat het beste is voor je huid

Al een aantal malen een heerlijke gezichtsbehandeling met producten van Aveda gehad. Ilse adviseert heel goed wat het beste is voor je huid. Aan het einde van de behandeling een heerlijke ontspannende gezichtsmassage. Echt een verwennerij voor huid en geest.

Heerlijk ontspannen en je laten verwennen

Heerlijk ontspannen en je laten verwennen in een warme sfeer , in vele opzichten !
Prima adviezen en producten.

Al meer dan 25 jaar mag ik hier naar toe

Al meer dan 25 jaar mag ik hier naar toe. Naast professioneel advies, geeft Ilse je huid (en jou) alle aandacht die het nodig heeft. Werkt met natuurlijke producten. Echt een heerlijke verwennerij.

Genieten van de aandacht en warme persoonlijkheid van Ilse

Heerlijke gezichtsbehandeling in een hele fijne sfeer. Genieten van de aandacht en warme persoonlijkheid van Ilse.

Totáál genieten

Totáál genieten in een heerlijke rustige omgeving.

prettige en rustige sfeer

Fijne behandeling, goede voorlichting, prettige en rustige sfeer en mooie en eerlijke producten van Aveda.

Altijd fijn om hier te zijn

Altijd fijn om hier te zijn, eventjes een momentje voor jezelf…..