DENK JIJ OOK WEL EENS:

  • Hoe weet ik nu wat goed is voor mijn huid?
  • Welke gezichtsbehandeling past bij mij?
  • Hoe kan ik mijn huid goed verzorgen of zelfs verbeteren?

Of ben je gewoon nieuwsgierig naar een gezichtsbehandeling?

Dan is er voor jou deze KENNISMAKINGSBEHANDELING.

Een kennismakingsbehandeling ziet er als volgt uit;

WE BEGINNEN MET EEN INTAKE GESPREK:

Samen bespreken we wat je wensen zijn, wat je wilt verbeteren en hoeveel tijd je er voor over hebt om je huid te verzorgen. Ik stel je ook vragen over je leefstijl.

DAARNA MAAK IK EEN HUIDANALYSE:

Hierbij kijk ik aandachtig naar de huidconditie, het vocht- en vetgehalte en oneffenheden van jouw huid zodat ik kan bepalen welke behandeling en producten specifiek voor jouw huid geschikt zijn.

NU KRIJG JE EEN BEHANDELING:

Deze behandeling bestaat onder andere uit het epileren van wenkbrauwen, reiniging van de huid, het verwijderen van oneffenheden, een massage met een heerlijke aroma naar keuze, een gezichtsmasker en het aanbrengen van een dag- of nachtcrème. Hierna zal je huid heerlijk zacht aanvoelen en er weer stralend uitziet.

Bij deze behandeling werk ik met de vegan producten van AVEDA die zijn bepaald naar aanleiding van de huidanalyse.

TOT SLOT NOG EEN ADVIES:

Na de kennismakingsbehandeling ontvang je een gepersonaliseerd behandel- en product advies waarmee je ook thuis voor een blijvend stralende huid zorgt.

Wil je het gevoel en resultaat van de behandeling zo lang mogelijk behouden? Gebruik dan twee keer per dag de huidverzorgende producten van AVEDA.

 

105 minuten   |   € 63,00

 

Supplementen zoals verven van wenkbrauwen en/of wimpers of harsen van bovenlip en/of kin is altijd te combineren met deze behandeling.