Wil jij een merkbaar zachtere huid, verbetering van de huidstructuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, een verfijnde huid die er weer stralend uitziet?

Kuurbehandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of om uitgebreider te werken aan huidproblemen. Intensieve behandeling stimuleert de specifieke huidfuncties.

DUAL EXFOLIATION PEEL FACIAL TREATMENT  

Dual Exfoliation Peel Facial Treatment is Aveda`s nieuwste ontwikkeling  op het gebied van plantaardige alternatieven voor huidvernieuwende behandelingen.

Eén behandeling geeft al zichtbare resultaten. Een behandeling in kuurverband (minimaal 3 en maximaal 6 keer) echter, geeft het beste resultaat. Tussen iedere behandeling is minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen vereist.

Een deel van deze behandeling in kuurverband aanpakken is ook mogelijk, zoals de PERFECTING PLANT PEEL of de BOTANICAL SKIN RESURFACING.


 

PERFECTING PLANT PEEL

De Perfecting Plant Peel is geschikt als de aandacht wilt leggen op oneffenheden zoals:

  • Pigmentvlekjes
  • Ouderdomsvlekjes
  • Rimpels/lijntjes
  • Dunner wordende huid.

De Perfecting Plant Peel is een natuurlijk twee-stappen-systeem welke de huid op een spectaculaire manier herstelt. Het vernieuwt de textuur van de huid, verwijdert dof makende huidcellen, strijkt rimpels glad, egaliseert de teint en verfijnt de poriën.

Het biedt dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling echter zonder de geassocieerde roodheid en irritatie te veroorzaken. Oude huidcellen worden
verwijderd op verschillende manieren en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

HET RESULTAAT:

Herstel van je jeugdige glans, een stralende huid en een prachtig egale teint.

Voor het beste resultaat wordt deze behandeling aanbevolen in kuurverband van 3 tot 6 keer. Tussen iedere behandeling is minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen vereist. Deze behandeling boek je los of als kuur, maar ook als supplement toevoegen aan een andere gezichtsbehandeling is ook mogelijk.

Wil je het gevoel en resultaat van de behandeling zo lang mogelijk behouden? Gebruik dan twee keer per dag de huidverzorgende producten van AVEDA.

Supplementen zoals verven van wenkbrauwen en/of wimpers of epileren van wenkbrauwen zijn altijd te combineren met deze behandeling.


 

BOTANICAL SKIN RESURFACING

Met de Botanical Skin Resurfacing kies je voor aandacht voor:

  • Fijne lijntjes
  • Zonschade
  • Grove poriën
  • Grove huidstructuur
  • Een futloze huid.

AVEDA`S plantaardig alternatief voor microdermabrasie. Deze unieke zachte scrubtechniek samen met toermalijn, verwijdert dode huidcellen, verbetert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Je huid neemt hierdoor werkzame stoffen beter op zodat ze meer effect hebben.

HET RESULTAAT:

Zo krijg je weer een frisse, jeugdige uitstraling! Een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen.

Voor het beste resultaat wordt deze behandeling aanbevolen in kuurverband van 3 tot 6 keer. Tussen iedere behandeling is minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen vereist.

Deze behandeling boek je los of als kuur, maar ook als supplement toevoegen aan een andere gezichtsbehandeling is ook mogelijk.

Wil je het gevoel en resultaat van de behandeling zo lang mogelijk behouden?  Gebruik dan twee keer per dag de huidverzorgende producten van AVEDA.

 

Perfecting Plant Peel             |   45 minuten   |   € 59,00

Botanical Skin Resurfacing   |  45 minuten    |   € 59,00

 

Supplementen zoals verven van wenkbrauwen en/of wimpers of epileren van wenkbrauwen zijn altijd te combineren met deze behandeling.