Mijn vak is echt mijn PASSIE en ik vind het geweldig om dit te mogen delen!

GRAAG STEL IK ME AAN JE VOOR.

Mijn naam is Ilse Baltussen, vakkundig en ervaren specialist in huidverzorging en huidverbetering. In 1992 begon ik met veel enthousiasme mijn praktijk. Wat ik uit wil dragen is dat innerlijke en uiterlijke schoonheid samen gaan. Ik werk tijdens de behandelingen volgens een holistische benadering. Dit betekent dat ik naast jouw huidtype of huidprobleem vooral naar jou als geheel kijk; naar jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ik vind het belangrijk en fijn om net iets verder te luisteren en te kijken.

Bij innerlijke schoonheid draait het om:

  • mindset
  • levensstijl
  • gezonde voeding
  • beweging
  • het hormoon- en zenuwstelsel en immuunsysteem.

Je huid en jouw innerlijke beleving reageren op elkaar. Je huid leeft met je mee. Jaar in jaar uit. Dit vraagt ook om een bepaalde discipline in de huidverzorging thuis. Hier adviseer ik je graag om samen het gewenste resultaat te bereiken.

De 100% vegan producten van AVEDA die ik gebruik houden niet alleen jouw huid van buitenaf mooi, maar zijn ook goed voor het milieu. Ik werk graag met AVEDA producten. Plantaardige oliën lijken het meest op lichaamseigen vetten en hebben de eigenschap dieper in de huid te komen. De producten zijn bovendien niet op dieren getest, worden duurzaam ontwikkeld en zijn biologisch en ecologisch gecertificeerd.

Ontwikkelingen in de huidverzorging en huidverbetering volg ik op de voet. Omdat ik nieuwsgierig, kritisch en leergierig ben volg ik regelmatig trainingen naast mijn afgeronde opleiding en specialisaties. Hierdoor houd ik mijn kennis up-to-date.
Hiernaast bezoek ik regelmatig congressen en volg ik verschillende bijscholingen.

Met plezier ontvang ik je in mijn praktijk om samen aan een gezonde en vitale huid te werken.