VERWIJDEREN VAN HUIDONEFFENHEDEN MET DE BLEND-METHODE

Oneffenheden van de huid zijn op een efficiënte manier aan te pakken met de blendmethode. Wat is deze blendtechniek? Blenden is een methode waarbij twee stroomsoorten gemengd worden. Gelijkstroom en hoogfrequente wisselstroom.

De blendmethode is grotendeels gebaseerd op de gelijkstroom (electrolyse). Met een dun goud geïsoleerd en geladen naaldje wordt contact gemaakt met de huid. Bij gelijkstroom vindt er aan de naald loogvorming plaats. Het is dit loog welke oplossend werkt op de eiwitten en daarmee op de bovenste huidlaag. De hoogfrequente wisselstroom zorgt bij deze techniek voor versnelling van het loogproces. Het resultaat is: wèg oneffenheden.

IS DEZE BEHANDELING PIJLIJK?

Pijn is een relatief begrip, een ieder ervaart dit verschillend. Tijdens de blendmethode werk ik met een lage stroomsterktewaardoor er minder warmte ontstaat. De behandeling is daarmee minder pijnlijk.

De blendmethode is voor diverse huidoneffenheden geschikt. De meest voorkomende oneffenheden zijn couperose (teleëctianchasieen), spinnenkopje (spidernaevus), bloedblaasjes, steelwratjes, pigmentvlekken, propjes verhard talgvet, ingedikt vet/talg, verbindweefseling van zweetklieruitgangen en bijzondere talgklierafwijkingen. Hieronder lees je een toelichting van deze veel voorkomende oneffenheden van de huid en wat er aan te doen is.

 

VERWIJDEREN VAN COUPEROSE(TELEËCTIANCHASIEEN) EN SPINNENKOPJE (SPIDERNAEVUS)

Couperose en spinnenkopjes zijn een veel voorkomend probleem. Het zijn bloedvaatjes die verwijd zijn en niet meer vernauwen. Veelal zie je dit op de wangen en de neus, bij een dunne huid. Het is een veel voorkomend probleem. Na verwijdering heb je weer een mooie egale huid.

 

VERWIJDEREN VAN BLOEDBLAASJES:

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die over het algemeen niet echt groot worden. Het is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes, die als cosmetisch storend ervaren kunnen worden. Komen meestal voor op het decolleté, gelaat, buik, rug, maar ook op armen en benen.

 

VERWIJDEREN VAN STEELWRATJES:

Steelwratjes, zijn bindweefsel oneffenheden op de huid. Veelal in de hals, in het gelaat of op het decolleté.  Deze zijn eenvoudig te verwijderen.

 

VERWIJDEREN VAN PIGMENTVLEKKEN:

Na de overgang of bij het ouder worden kunnen er pigment vlekken ontstaan. Deze kunnen onsierlijk zijn, vooral in het gelaat. Deze pigmentvlekken, mits niet te groot, zijn met deze methode goed te behandelen.

 

VERWIJDEREN VAN PROPJES VERHARD TALGVET (MILIA`S):

Deze propjes verhard talgvet zijn zichtbaar als witte korreltjes op de huid.

 

VERWIJDEREN VAN INGEDIKT VET/TALG ( XANTHELASMA):

Dit  ingedikte vet/talg is een verklontering in het bindweefsel van de huid. Zit meestal onder de ogen. Soms op het voorhoofd.

 

VERWIJDEREN AVN VERBINDWEEFSELING VAN ZWEETKLIERUITGANGEN:

Deze zijn te zien als witte spikkels onder de ogen. Dit kunnen verbindweefselingen van de zweetklier uitmondingen zijn.

 

VERWIJDEREN VAN BIJZONDERE TALGKLIERAFWIJKINGEN:

Dit is een zeldzame vorm van talg die gaat kristaliseren onder de huid. Meestal zie je dit bij mensen die vroeger een ernstige vorm van acne hebben gehad.

 

Intake 15 minuten      |   gratis

Eerste 15 minuten      |   € 45,00

Daarna elke minuut   |   €  3,00

Covid-19 toeslag         |   €  2,50