Wil jij een betere conditie voor je huid en dat deze steviger aanvoelt? En wil je er jonger uitzien?

Kies dan voor: TREATMENT TRANSFORMING MASSAGE

De balans van jouw huid herstellen en voorzien van nieuwe energie, is het doel van deze behandeling. Het resultaat is een gezonde en stralend uitziende huid, die stevig aanvoelt en die je er jonger uit laat zien.

Treatment Transforming Massage is een maskertherapie die uniek is door de 5 fase techniek massage. Het is een combinatie van bindweefselmassage, lymfedrainage, petrisage, drukpuntmassage en effleurage samen met een toevoeging van vit-C en transforming masque. Een gezichtsbehandeling die niet alleen veel lagen van verschillende producten bevat, maar ook een die is ontworpen om de huid opnieuw te trainen in optimale genezing, optimale vernieuwing en optimaal afvoeren van vocht. Het meest indrukwekkende aan deze Transforming massage-masker is de transforming van een rijke emulsie naar een boter en vervolgens naar een olie die waanzinnig voedzaam en doordringend is. Deze behandeling start met een geurreis.

KLINISCH BEWEZEN RESULTAAT:

  • Verbetering van hydratatie
  • Zachter aanvoelen van de huid
  • Reductie van droge, fijne lijntjes
  • Verbeterde van de conditie van de huid
  • Verbeterde doorbloeding van de huid.

Voor optimaal resultaat is een behandeling in kuurverband aan te raden. Bij een behandeling van Treatment Transforming Massage behandeling in kuurverband adviseer ik minimaal 3 behandelingen en maximaal 6 behandelingen, met een tussenliggende periode van minimaal 7 dagen en maximaal 10 dagen.

Met de juiste huidverzorging bereik je een verbetering van de huid. Wil je het gevoel en resultaat van de behandeling zo lang mogelijk behouden?  Gebruik dan twee keer per dag de huidverzorgende producten van AVEDA.

 

75 minuten  |   € 70,00

 

Supplementen zoals verven van wenkbrauwen en/of wimpers of harsen van bovenlip en/of kin zijn altijd te combineren met deze behandeling.