Gun jij jezelf `s morgens meer tijd dan drie minuten om je op te maken en wil jij leren hoe je een uitgebreide dag- of feest make-up aanbrengt? Of ben je op zoek je naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeestje, of een leuk momentje met je moeder, zussen, vriendinnen en/of collega`s?

Doe dan mee met deze MAKE-UP WORKSHOP.

In een gezellige werkvorm ontdekken we samen welke kleuren het beste bij jou passen. Stap voor stap leer je een perfecte basis bij jezelf aanbrengen. Je leert oneffenheden camoufleren en juist je sterke punten accentueren. Hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen met een naturel make-up die langzaam overgaat naar een smokey-eye komt aan bod tijdens deze workshop plus hoe jij jouw lippen goed verzorgt en een kleurtje geeft.

De daglook bouwen we uit naar een avondlook en zo gaat iedereen na de workshop met een glamourlook de deur uit! Er is voldoende tijd om de make-up bij jezelf aan te brengen, waarbij ik je natuurlijk help en begeleid.

Tijdens deze workshop werk je met de make-up van AVEDA. Make-up die vegan is, minstens 95% natuurlijk en vrij is van parabenen, karmijn, talk, aluminium en minerale olie.

 

Maximaal 4 personen.

Minimaal 60 minuten maximaal 180 minuten    |   € 75,- p.p.

Prijs is inclusief € 17.25  aan make-up van AVEDA.